Jak si udržet motivaci?
  1. Hledejte inspiraci. Každý den a všude. Můžete hledat na internetu, číst blogy úspěšných podnikatelů, sledovat diskuze o obchodních strategiích, komunikovat s přáteli, kolegy nebo číst knihy.
  2. Najměte si kouče. Je prokázáno, že práce s koučem, který se zaměřuje na oblast vaší praxe, je jedna z nejefektivnějších cest jak dosáhnout zcela zásadního úspěchu. Důležitý je však správný výběr kouče.
  3. Pro vše, co děláte, mějte pádné argumenty. Argumenty, které jsou zásadní pro váš úspěch, mějte sepsané a vždy po ruce, tak, aby vám pomáhaly ve chvílích, kdy se vám nebude dařit, a budete ztrácet motivaci.
  4. Když uklouznete, vstaňte a jděte dál. Hned a bez dlouhého zdržování. Nemusíte být vždy dokonalí, jen je potřeba se z chyb poučit a jít dál.
  5. Mějte vždy na paměti, co je vaším cílem. Každý si připomeňte, čeho chcete dosáhnout a kam směřujete.
  6. Zkuste zvážit možnost vést si deník, kam si budete zapisovat, čeho jste dosáhli, co se vám podařilo a co naopak ne. Díky psaní deníku budete mít možnost zpětně analyzovat svoje počínání a objektivně zhodnotit, co děláte dobře a kde ještě máte mezery.
  7. Dejte o sobě vědět – své cíle si nenechávejte pro sebe. Čím více lidí ve vašem okolí o nich ví, tím lépe pro vás. Budete jim chtít dokázat, že to dokážete.
  8. Myslete pozitivně. Nikdo jiný to za vás neudělá.

http://www.salescoachinghabits.com/how-to-stay-motivated-in-sales

Další články »

© 2014-2024, BRAIN TOOLS GROUP s.r.o. osobní a profesní rozvoj a diagnostika

Realizace: CCN Plus s.r.o.